Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring hét adres in Goes en omstreken voor badkamers, meubels, sanitair, toilet en accessoires. Van welke badkamer je ook droomt, Bravoure Badkamers heeft hem. Wij beschikken over een sanitair- en tegelshowroom van maar liefst 400 m2. Hier wandel je van badkamer naar badkamer – voor elk budget: van ons eigen merk, maar ook van A-merken als Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx.

Ons motto: Bravoure, badkamers met lef!

Bravoure Badkamers en tegels is een toonaangevende badkamerspeciaalzaak met de meest inspirerende showroom en assortiment in Zuidwest Nederland.

Wij werken vanuit onze centraal gelegen vestiging in Goes en daar staan de mooiste badkamers van Zeeland en een ruim assortiment aan tegels voor alle ruimtes in jouw woning.

Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn onder andere, hoge kwaliteitsstandaard, luxe en wellness, service en aandacht.

Ons motto: Bravoure, badkamers met lef! 

Een nieuwe complete badkamer? Wij regelen het complete traject!

Laat je badkamer helemaal ontwerpen zoals jij deze voor ogen hebt. Na een oriënterend gesprek in de showroom worden jouw wensen vertaald in een 3D-visualisatie. Hierbij wordt de nieuwe badkamer in een fotorealistisch ontwerp gepresenteerd. Daarna kun je in de showroom de materialen en meubels uit gaan kiezen. Wanneer je de badkamer ook door Bad in Beeld gemonteerd wilt hebben, wordt dit gedaan door vaste, betrouwbare, montagepartners. Bravoure Badkamers blijft hierbij altijd het aanspreekpunt, zodat je hierin maximaal ontzorgd wordt.

Onze filosofie is onze kracht! Wij doen wat we beloven!

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen