Ontdek de mooiste kranen als sfeermaker voor jouw badkamer

Wat wordt jouw keuze voor een nieuwe badkamerkraan? Neem iets meer de tijd en maak met de juiste kraan jouw badkamer helemaal af. Deze is namelijk bepalend voor de sfeer in de badkamer. Natuurlijk is een kraan vooral functioneel, maar door het gekozen design wordt er toch veelal direct invloed uitgeoefend op jouw badkamersfeer.

Zoveel kranen… welke is nu de juiste en wat past bij jou?

Bij het zoeken naar ‘de juiste’ badkamerkraan is het niet moeilijk om verstrikt te raken in het omvangrijke online en offline aanbod dat er is. Natuurlijk is het belangrijk dat een kraan goed functioneert en van topkwaliteit is. Daarnaast is de kleur en het ontwerp van de kraan ook van belang. Bedenk dus goed voor je aankoop aan aan welke punten jouw kraan moet voldoen.

Ben je op zoek naar een moderne en minimalistische badkamerkraan?

Dan is de Archie Serie van het mark Hotbath zeker een goede optie. Deze kranenserie is volledig uitgevoerd in RVS 316. Deze is dus van roestvrijstaal, met de allerbeste kwaliteit en uitstekend bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Door z’n vrijwel onverwoestbare karakter is het materiaal een uitermate duurzame keuze. Deze kranen serie heeft een luxe uitstraling en is bovendien zuinig in het waterverbruik.

Een echte sfeermaker en stijlzetter voor je badkamer?

Regn is een nieuw Nederlands sanitairmerk met een oogverblindend Scandinavisch ontwerp. De Regn collectie bestaat uit badkranen, douchekranen, fonteinkranen, badkameraccessoires én ligbaden van zeer hoge kwaliteit. De kranen en accessoires zijn allemaal in zes kleuren verkrijgbaar, zodat elk detail in de badkamer perfect op elkaar af kan worden gestemd. Kies je voor klassiek chroom, industrieel ogend zwart of misschien toch voor de luxueuze uitstraling van goud?

Een flexibele, veelzijdige en eenvoudige ‘even snel uitspoelen of wassen’ kraan?

Otdek Finoris van hansgrohe. Hoe groter het aantal mensen dat samenwoont, hoe meer de wensen van de gebruikers van een badkamer uiteen lopen. hansgrohe ondervangt dit met de serie Finoris. Door maximale flexibiliteit en het minimalistische design voldoet deze badkraanserie aan de meeste wensen. Door de hoge kranen en een uittrekbare vuistdouche ontstaat bovendien een grote actieradius. Perfect om te voldoen aan haar wassen, de baby in bad te doen of even snel een trui uit te wassen. De Finoris mengkraan komt vooral tot zijn recht bij liefhebbers van een modern en strak design. Doordat de kranenserie in drie kleuren -matwit, matzwart en chroom- verkrijgbaar is, kun je kiezen voor ton-sur-ton of een stijlvol contrast.