Tegelgroep Nederland – VS Tiles, Pionier in de Tegelbranche

Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw geleden, heeft VS Tiles zich ontwikkeld van een bescheiden speler tot een leidende positie in de tegelindustrie. Trots op dit traject blijft de focus van VS Tiles gericht op vernieuwen en verbeteren, waardoor het zich onderscheidt als een progressieve en toonaangevende groothandel in wand- en vloertegels. Met een totaalpakket van hoogwaardige keramische tegels en aanvullende diensten, biedt VS Tiles consumenten een uitgebreide en stimulerende tegelervaring.

Nauwkeurig samengesteld assortiment

Consumenten streven naar comfort, stijl, duurzaamheid en de nieuwste trends in tegels. VS Tiles voldoet aan deze eisen met collecties die bestaan uit luxueuze, hoogwaardige, duurzame en moderne tegels. Het bedient consumenten in renovatie- of nieuwbouwprojecten via een uitgebreid netwerk. Met een nauwkeurig samengesteld assortiment ligt de focus op de markt in het midden-hoge tot hogere segment. Meer dan alleen een standaard tegel.

Diensten met meerwaarde

Bij een goed uitgebalanceerd assortiment horen ook diensten met meerwaarde. VS Tiles besteedt veel aandacht aan maatwerk op het gebied van merchandising, logistiek en service. Daarnaast is VS Tiles toonaangevend op het gebied van innovaties en de allernieuwste trends op tegelgebied. De focus ligt op individuele retailers en retailketens in de consumenten- en professionele markt. VS Tiles ondersteunt dit met een actueel assortiment van kwalitatief hoogwaardige materialen, uitstekende presentatiemiddelen, klantgerichte communicatie en bijbehorend advies.

Concepten Tegelgroep Nederland – VS Tiles

VS Tiles presenteert een veelzijdige portefeuille met diverse concepten, waarbij Douglas & Jones een belangrijke rol speelt. Douglas & Jones, ontstaan uit verschillende samenwerkingen en tientallen jaren ervaring, is de verbindende factor binnen diverse landschappen van interieur. Met focus op innovatie, topkwaliteit en liefde voor design, biedt Douglas & Jones boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen voor wanden en vloeren. De eigen collecties, samen met exclusieve partnerships zoals vtwonen, vormen een omvangrijk assortiment ontworpen door Nederlandse topdesigners.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen