Vasco, een perfect verwarmde badkamer

Of het nu gaat om verwarmen of ventileren: Vasco zorgt met hoogwaardige producten voor het ideale binnenklimaat in jouw badkamer. Want het klimaat in je badkamer is niet alleen belangrijk voor je beleving maar ook voor jouw gezondheid is het belangrijk dat de lucht in de ruimte goed is. Met de slimme innovaties van Vasco ben je gelukkig altijd verzekerd van de perfecte badkamerervaring!

De Agave radiatoren collectie

Wie zegt dat een radiator met laddervorm niet charmant kan zijn? De Agave collectie van Vasco oogt met de slanke buizen uitzonderlijk verfijnd. De keuze uit verschillende kleuren lijkt eindeloos waardoor je zeker weet dat de radiator perfect in jouw badkamer past. En wil je liever een chromen radiator? Dan kan dat ook! Hiermee heb je een prachtige blikvanger in de badkamer.

De Niva radiatoren van Vasco

Eenvoud maar vol karakter, discreet maar één en al stijl. Dat is de Niva collectie van Vasco. Deze design radiatoren zijn een genot voor het oog en komen perfect tot recht in een interieur waar de strakke lijnen de boventoon voeren. Daarnaast kun je de radiator een stukje van de wand monteren met opbergvakjes erachter. En wil je liever een wat zachtere uitstraling? Dan is de Niva Soft met afgeronde zijkanten de ideale match voor jouw badkamer.

De Blower van Vasco

De Blower van Vasco, een heteluchtventilator, kan onder een elektrische designradiator worden gemonteerd en warmt je badkamer razendsnel op door middel van luchtcirculatie. En maak je geen zorgen; mocht je er een handdoek overheen hangen dan schakelt de Blower automatisch naar een veilige functie. En ook een open raam wordt gedetecteerd – de Blower schakelt zichzelf gewoon uit, zo bespaar je ook nog eens energie! 

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen