Sunshower, gezond douchen met gezond licht

Sunshower, een bedrijf dat in 2003 is opgericht door 2 enthousiaste studievrienden, is ondertussen niet meer weg te denken uit de badkamerbranche. Na een succesvolle start-up is Sunshower blijven door innoveren om een veilig en comfortabel product op de markt te brengen. Ze bezorgen iedere gebruiker een glimlach met deze perfecte douche-ervaring. Breng de zon -veilig- in jouw badkamer!

Geniet van een vitamine D-boost én een stralende huidskleur.

Met een Sunshower kun je tijdens het douchen genieten van een vitamine D-boost én een stralende huidskleur. Dankzij het UV-licht of de infraroodwarmte kun je optimaal ontspannen in de douche. Het UV-licht zorgt ervoor dat je vitamine D op peil is, je krijgt meer energie én je immuunsysteem wordt verbeterd. Met de infraroodlamp verbeter je de bloedcirculatie en kun je spier- en gewrichtspijn verminderen.

Weerstand en herstel

Je kunt je daarom voorstellen dat de Sunshower populair is onder een brede doelgroep. Oudere mensen of mensen met een lage weerstand kunnen veel profijt hebben van een Sunshower. Maar ook juist sporters of mensen met een drukke baan plukken de vruchten van deze bijzondere douchelampen.

Voor iedere badkamer een perfect Sunshower model

De mogelijkheden zijn eindeloos met Sunshower, er is voor iedere badkamer een perfect model beschikbaar. Je kunt namelijk kiezen uit een productlijn met diverse uitvoeringen. En omdat ze zowel opbouw- als inbouwvarianten aanbieden, is er altijd een Sunshower die op jouw badkamerwensen aansluit. En of je nou op zoek bent naar een combinatie van zonlicht én infrarood of uitvoeringen met alleen infrarood, voor het hele lichaam of een gedeelte ervan, er is altijd een Sunshower die bij jou past. Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel!

Jouw badkamer is pas af met een Sunshower waarvan je jaren kunt genieten. Bij Bad in Beeld weten we precies welk model perfect bij jouw past. We staan voor je klaar met advies. Kom langs of plan een afspraak bij Bravoure Badkamers in Goes. 

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen