Regn

Baden en badkranen waarmee je comfortabel geniet in stijl. Regn is de basis van iedere badkamer. Van inbouwkranen tot wastafelkranen. Ontdek de kracht van eenvoud bij ieder product van Regn. Slim ontworpen en met oog voor functioneel design.

Dankzij de input van onze ervaren ontwerpers is de hele collectie van Regn ontworpen volgens de nieuwste trends en zijn de kranen en accessoires verkrijgbaar in zes fantastische kleuren. En door de deskundige inbreng van de monteurs zijn alle kranen altijd snel en bovenal duurzaam te installeren. We zijn trots op onze collectie. Welke kranen kies jij?

Kom langs in onze winkel

Plan alvast online afspraak met onze sanitairspecialist. En dompel je onder in een wereld aan badkamerinspiratie en de mogelijkheden met Regn.

Offerte aanvragen online

Heb je al een bepaald type kraan op het oog? Vraag dan online een offerte aan bij Bad in Beeld en je ontvangt van ons een scherpe offerte van de door jou gewenste kraan.

De beste start voor jouw badkamer? Ontdek Regn. De mooiste en beste kranen, ontworpen door topdesigners en vakmensen uit de sanitairbranche. Maak van je kraan een echte eye-catcher en leg het stijlaccent op jouw badkamerinterieur.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen