Radson

Met een radiator van Radson kies je voor slimme verwarmingsoplossingen in een aantrekkelijk design. Breng kleur in je badkamer met een van de 70 verschillende kleuropties van Radson. De verwarmingen van Radson zijn speciaal gemaakt voor de vochtige omgeving van de badkamer. Je kunt je verwarming uitbreiden met handige opties zoals handgrepen of haakjes om je handdoek aan te hangen.

Omdat je meestal alleen ’s ochtends en ’s avonds gedurende een korte periode in je badkamer bent, wil je graag dat die snel op temperatuur is. Met het aparte turbogedeelte van deze elektrische turboradiator verwarm je je badkamer in enkele ogenblikken. De turboradiators van Radson hebben een elegant vormgegeven uiterlijk en zijn en eenvoudig in gebruik.

Radson kwaliteit

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar Bravoure Badkamers in Goes. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Compact, praktisch en onopvallend

Prachtige design badkamer radiator

Volop mogelijkheden voor je badkamer

Alle informatie bij de hand in je Radson app

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen