Novellini, Italiaans design van topkwaliteit

In 1966 schrijft Gianfranco Novellini zich in bij de Kamer van Koophandel van Mantua -Italië- met een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in de bewerking van smeedijzer. Hij legde hiermee de basis voor het internationale bedrijf wat Novelinni nu is. Van bewerking van smeedijzer naar Europees marktleider in de productie van douchewanden. En naast de uitgebreide ervaring op dit gebied, produceert Novellini ook hydromassagebaden, douchebakken, stoomcabines en nog veel meer.

De ideale badkamer

Of je nou opzoek bent naar een matzwarte douche, een inbouwdouche, een halfronde douche of ‘gewoon’ een mooie douchewand. Bij Novellini ben je aan het goede adres. Tussen alle verschillende stijlen zit altijd een douche die bij jouw situatie en woonwens past. De evenwichtige vormgeving van de verschillende douchewanden worden feilloos gecombineerd met de nieuwste technische innovaties.

Blikvangers van Italiaans design

Novellini maakt douchewanden en douchemeubels in vele maten en kleuren. Altijd tijdloos en met een vleugje luxe in de uitstraling. Naast design en kwaliteit wordt er bij de productie veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Dit zie je terug in de productieprocessen en materiaalkeuzes. Mooier en duurzamer kunnen ze het niet maken. 

Douchewanden van Novellini

De douchewanden van Novellini stralen comfort en stijl uit. Dankzij de aandacht voor kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie is duurzaamheid één van de sterke punten van de Novellini douchewanden. De douchewanden zijn unieke objecten die volledig naar wens kunnen worden afgestemd. Het onderhoudsgemak is groot, en door de veelzijdigheid zijn deze douchewanden ideaal voor badkamers van elke grootte; ze passen op elke muur en in elke nis.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen