Keuco

De hartstocht voor badkamers zit bij KEUCO in de genen en dat is terug te vinden in de producten. Een KEUCO badkamer is emotie. Het is een intieme plek van welbehagen. Het brengt elegantie en luxe. Het verenigt esthetica, ergonomie en functionaliteit. Dus laat je betoveren door de badkameraccessoires van KEUCO!

Naast accessoires, meubels en luxe spiegelkasten maakt KEUCO slimme innovaties die jouw badkamerbeleving en stuk comfortabeler en eenvoudiger maken. Zo is er de exclusieve, door Reiner Moll ontworpen designdouchekorf met onzichtbare douchewisser. Deze driedelige metalen douchekorf heeft een schitterend strak design met een uitneembaar metalen mandje, een bestendig kunststof inzetstuk en een slim geïntegreerde douchewisser.

Keuco Kwaliteit

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar Bravoure Badkamers in Goes. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Uitgebreid assortiment luxe spiegels en spiegelkasten

Veilig douche design

Uitgebreid assortiment bad- en toiletaccessoires

Kies voor een handige douchewisser oplossing

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen