Instamat

Alhoewel Instamat al veel langer bestaat, richten zij zich al sinds de jaren ’80 -al meer dan 40 jaar- op de verkoop van designradiatoren. Ze hebben een trendsettend assortiment van allerlei soorten (design) radiatoren. Voor iedere stijl en voor elke ruimte in jouw woning heeft Instamat een geschikte radiator.

Instamat, de eerste designradiatoren in Nederland

In de jaren ’80 was Instamat de eerste aanbieder van designradiatoren in Nederland. Sinds die tijd heeft de designradiator een grote sprong in de ontwikkeling gemaakt. Van een praktische radiator in de badkamer is het doorontwikkeld naar een echte blikvanger in allerlei kleuren en maten.

Het ruime assortiment van Instamat

Instamat staat bekend om het enorme assortiment radiatoren en meer. Want warmte is hun passie! Het ruime assortiment bestaat uit:

  • Badkamerradiatoren
  • Designradiatoren
  • Paneel-, kolom- en ledenradiatoren
  • Elektrische radiatoren
  • Energiebesparende paneelradiatoren

De Leden PR serie radiatoren van Instamat

Een ledenradiator is een radiator die bestaat uit een rij aan elkaar gekoppelde verticale, holle segmenten. Hij wordt ook wel eens een kolomradiator genoemd. In de serie Leden PR van Instamat zie je deze stijl helemaal terug. Het uiterlijk is klassiek te noemen, maar wordt geproduceerd met de nieuwste technieken en materialen. Tevens is deze serie ook verkrijgbaar als elektrische variant.

Stel jouw ideale Leden PR radiator van Instamat samen

De Leden PR serie biedt onwijs veel mogelijkheden met betrekking tot kleur, formaat, aansluiting en montage. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in in gebogen en gehoekte uitvoeringen. Daardoor is het mogelijk om de radiator bijvoorbeeld als bank of tafel op te nemen in je interieur.

Verwarm je badkamer snel met een Instamat Paneel TV radiator

Ben je opzoek naar radiator met een snelle, hoge warmteafgifte waarbij er handige accessoires kunnen worden toegevoegd? Dan kan de Paneel TV serie van Instamat perfect aansluiten op je wensen. Ook deze serie is leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren. Zo weet je zeker dat er altijd een radiator is die bij jouw badkamerstijl past.

Geef je Paneel TV radiator een upgrade met handige accessoires

Geef je Paneel TV radiator een upgrade met handige accessoires. Nog een voordeel van deze Paneel TV radiator van Instamat is dat er handige accessoires kunnen worden toegevoegd. Zo kun je de radiatoren uitbreiden met een handdoekrek of -knop, glazen planchet of spiegel. Deze toevoegingen vullen het fraaie design perfect aan!

Combineer functionaliteit met design met de Teso radiatoren

De opvallende Teso combineert functionaliteit met design. Ontworpen in Italië door Dante Oscar Benini en Luca Gonzo. De minimalistische uitstraling van de radiator geeft elke ruimte sfeer.

De flexibiliteit van de Teso designradiatoren

De designradiatoren van Teso kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Daarbij kunnen ze tot drie elementen worden opgebouwd. De grote keuze van kleuren en het tijdloze design maakt de Teso een zeer flexibel product en is daardoor geschikt voor iedere (bad)kamer.

De Teso radiator met een handdoekstang

Aan de voorzijde is de radiator voorzien van een handdoekstang. Deze radiatoren zijn leverbaar in een standaard verchroomde versie, als ook in vele trendy kleuren. Dit maakt het mogelijk om de radiator volledig aan te passen aan de kleuren van het badkamerinterieur. De fraaie en minimalistische uitstraling van de Teso Color komt zo nog meer tot z’n recht en geeft de ruimte extra sfeer.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen