GROHE, voor een oogstrelende en functionele badkamer

GROHE staat voor hoogwaardige producten. Ze gaan voor gebruiksplezier door te vertrouwen op vier pijlers: technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid. De slim vormgegeven producten laten de hang naar innovatie én de jarenlange ervaring zien. Bij GROHE waarborgen ze de kwaliteit door alle producten te onderwerpen aan tests die 20 jaar gebruik simuleren. De perfecte balans tussen vorm en functie combineert een oogstrelend design. Kies voor de kwaliteit die je verdient!

Een kwalitatieve douche voor jarenlang plezier

Ben je toe aan een nieuwe douche? Of zoek je een vervanger voor je huidige douche? Dan ben je bij GROHE aan het goede adres. Het brede assortiment van GROHE biedt vele mogelijkheden om jouw ideale douche samen te stellen. Met de verschillende vormen, stijlen, kleuren en afmetingen kan er voor iedere stijl een douche uitgezocht worden.

Creëer jouw complete badkamer met GROHE

De hoogwaardige oplossingen, het innovatieve design en de uitmuntende kwaliteit kun je nu doorvoeren in elk aspect van jouw droombadkamer met de GROHE keramiekseries. Met de opgedane jarenlange kennis in combinatie met duurzaam keramiek en perfecte prestatie zijn vier stijlen samengesteld. Hierdoor is het eenvoudig om een badkamer te ontwerpen in één stijl.

Van wastafels met verschillende breedtes tot bidets en toiletten, je hebt een volledige keuze aan badkamerkeramiek, allemaal gemaakt van de beste materialen en voorzien van de GROHE-kwaliteitszegel.

Een SmartControl regendouche van GROHE

Met een GROHE-regendouche is het perfect ontspannen in je eigen kleine ontspanningsoord. Door de SmartControl kun je eenvoudig elk onderdeel van de douche bedienen. Zo pas je eenvoudig het watervolume aan waardoor de juiste hoeveelheid water uit de douche stroomt. Ook kun je met een draaiknop gemakkelijk de temperatuur van het water aapassen óf selecteer je de verschillende stralen waarmee je kunt genieten om jouw persoonlijke douche-ervaring te beleven.

De prijswinnende badkamerkranen van GROHE

Denk je aan GROHE, dan denk je aan hun hoogwaardige GROHE kranen. Al vele kranen van GROHE hebben prijzen gewonnen met hun oogstrelende design. Naast dat de kranen mooi vormgegeven zijn, worden ze ook nog eens ontwikkeld met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologieën. Bij GROHE weet je zeker dat je slaagt voor een kraan voor jouw badkamer. In elke stijl is er een kraan beschikbaar.

Een gekleurde badkamerkraan van GROHE

Voor iedereen die opzoek is naar een unieke kraan als blikvanger in de badkamer, is het goed om eens te kijken naar de GROHE Colors serie. Deze collectie maakt gebruik van een evenwichtige, moderne styling.

De kranen zijn vormgegeven zonder overbodige franje en hebben prachtige kleuren mét bijpassende accessoires. Met kleur en materiaal wordt een heus design statement gemaakt. Uitgesproken én ingetogen. Voor ieder wat wils.

De badkamerstijlen van GROHE

De vier series die GROHE daarvoor ontwikkeld heeft zijn:

 • ESSENCE CERAMIC

  Schoonheid in de puurste vorm. Voor iedereen die het thuis-spa gevoel wil creëren in je eigen badkamer, is dit de ideale stijl!

 • CUBE CERAMIC

  Een duidelijk stijlstatement met de strakke lijnen en hoeken. Geïnspireerd op de kubistische geometrie creëer je jouw architecturale badkamer.

 • EURO CERAMIC

  Voor een badkamer waarin geleefd mag worden. Met de unieke vormen en verschillende afmetingen maak je jouw eigen comfortabele én praktische badkamer.

 • BAU CERAMIC

  Veelzijdigheid voor een modern leven. Het perfecte sanitair voor een ingetogen stijl met zachte vormen. Ook perfect voor hotel- of kantoorgebouwen.

De nieuwe dimensie van schoon met een GROHE douchewc

Een douchewc wordt steeds normaler in Nederland. Veel mensen ontdekken het hygiënische voordeel van deze toiletten. Want het reinigen van het onderlichaam met water is veel zachter en schoner dan met wcpapier. Daarbij zijn er ook GROHE douchewc’s met een dubbele douche-arm. Hierbij is een ladyshower verwerkt met een andere hoek die zorgt voor een gegarandeerd hygiënischere reiniging.

Een stijlvol bedieningspaneel bij het toilet

Een bedieningspaneel hangt vaak centraal in het toilet en springt daarom in het oog. Een mooi bedieningspaneel is dus belangrijk. De bedieningspanelen van GROHE zijn beschikbaar in 2 formaten, 3 designs en 12 verschillende kleuren! Zo kun je dus eindeloos combineren tot je de perfecte bedieningsplaat hebt samengesteld voor jouw toilet.

Maak je badkamer compleet met de juiste accessoires

Je badkamer is natuurlijk pas compleet wanneer de juiste accessoires zijn toegevoegd. De badkameraccessoires van GROHE zijn gefabriceerd met de meest duurzame materialen. Zo kunnen ze ook hier een lange levensduur garanderen en koop je dus kwaliteit.

Met de GROHE Colors Collectie kun je kleur toevoegen en zorg je ervoor dat alle items matchen. Want of je nu voor kleur gaat of voor standaard chrome, met de juiste combinatie zorg je voor een sereen geheel.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen