Tegels

Tegels met vloerverwarming laten leggen?

Upgrade je vloer met een warmteoplossing die past bij jouw verwarmingsplan. Krijg de warmte die je verdient met kwalitatieve vloerverwarming en prachtigs tegels. Maak vandaag nog een afspraak met onze tegelzetter en verwarmingsexpert voor een gratis offerte.

Luxe Design Tegels
Vintage Design Vloertegels

Tegels, tegels en nog meer tegels…

Ontdek onze geweldige selectie aan tegels en bezoek onze tegels showroom in Goes. Onze tegelshowroom is één van de meest uitgebreide showrooms in Zeeland. Wij hebben een uitgebreide selectie wand- en vloertegels in een scala van kleuren, texturen en stijlen voor jouw klaarstaan. Bovendien kun je profiteren van onverslaanbare prijzen omdat we sommige tegels rechtstreeks importeren!

Kom langs in onze tegelshowroom voor inspiratie

Moderne Badkamertegels
Tegels met houtlook
Tegelshowroom | Tegelshowroom Zeeland | Tegelshowroom Goes | Tegels
Tegelshowroom | Tegelshowroom Zeeland | Tegelshowroom Goes | Tegels
Tegelshowroom | Tegelshowroom Zeeland | Tegelshowroom Goes | Tegels

Gewoon de beste tegels, altijd

Ons uitgebreide assortiment aan tegels bevat alles wat je nodig hebt om jouw vloer of muur te renoveren of helemaal nieuwe te laten leggen. Bravoure Badkamers heeft alles in huis als het gaat om badkamertegels, toilettegels en muurtegels. Van de perfecte tegel(s), indeling, designvoorbeelden tot oplevering zonder bende, en altijd garantie.

Vloer renovatie en vernieuwen

Wij brengen je keuken, vloeren en muren weer tot leven! Van de klassieke schoonheid van keramische tegels en marmer tot moderne trends als mozaïek en tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming – wij hebben het allemaal. En vergeet onze selectie natuurstenen zoals graniet niet, die elk ontwerpproject opwaarderen.

Tegels laten reinigen

Ook voor het laten schoonmaken en grondig reinigen staan wij oor je klaar, maar je kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Tegels impregneren, reinigen en onderhouden, welke tegelsoort je ook hebt, wij hebben een ruim assortiment tegelreinigingsproces van topmerken zoals Moeller Stone Care.

Tegels, maar dan anders?

Wil je een keer echt iets anders en met meer Bravoure jouw tegelstijl kiezen? Laat je dan zeker eens adviseren door onze tegeldesign expert.

Wij helpen je met de passende tegel voor iedere muur en vloer. Opzoek naar kenmerkende en levendige esthetiek? Ons team zet zich in voor het hoogste niveau van vakmanschap bij elke wand en vloer die we leggen, en zorgen ervoor dat deze altijd perfect wordt geplaatst voor een maximaal effect.

Badkamer tegels vervangen?

Klaar om je badkamer te transformeren? Ons professionele en vriendelijke team kan je helpen je visie van een verbluffende tegel make-over te realiseren voor een betaalbare prijs, die inclusief installatie is.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen